Annonsera i Karlskrona - stans bredaste mediakanal!

DITT ERBJUDANDE, INFORMATION & REKLAMFILM DIREKT UT GENOM FLERA OLIKA KANALER TILL KARLSKRONABORNA
 
Med Karlskronakanalen, Karlskronas bredaste annons- och nyhetskanal når du direkt ut med din information och erbjudande till Karlskronaborna. Genom Shoppingkanalen som vår annonsplats heter når du ut i samtliga våra sex kanaler till Karlskronaborna - i vår mobilapp, i våra tv-skärmar på stan 20 platser, på vår Facebooksida, genom Kabel-tv/Stadsnätet, på www.karlskronakanalen.se och på vår YouTube-sida.
Shoppingkanalen är det nya och snabba sättet för Karlskronas företag och butiker att komma ut och informera om sitt företag, sina erbjudanden och sina tjänster.

Om Karlskronakanalen och Shoppingkanalen
Upptäck Karlskrona varje dag med Karlskronakanalen-appen och ta del av Shoppingkanalen med erbjudanden och information från stans företag och butiker. I appen hittar du också under På gång allt om evenemang i stan. Tryck på Bloggat och kom till bloggar om inredning, design, KHK hockey, HIF handboll, träning, hälsa, mat och mycket mer. Såklart även lokala nyhetsnotiser och videoklipp från stan. Kommuninfo ger dig senaste nytt från Karlskrona Kommun. Karlskronakanalen - den bredaste mediakanalen i stan!
 

SE REKLAMFILMSEXEMPEN NEDAN: