Bilar/Verkstad
Bilvård

Johnny's Bil & Plåt

Information

Johnny´s bil & plåt startades 1985 av Johnny Eriksson som fortfarande driver verkstaden. Han startade upp i liten skala med endast en arbetsplats till att börja med. Johnny har arbetat som bilmekaniker sedan 1976.

På företaget arbetar Johnny själv som ägare och även som specialist på automatlådor och 5-vxl. lådor. Johnny är den som håller i den röda tråden genom hela företaget. Förutom Johnny finns här ytterligare fyra duktiga mekaniker.

1996 utökade Johnny verkstaden med en mekaniker (Gunnar) och senare 2001 kom det till ytterligare en mekaniker (Johnny´s son Johan) som tidigare arbetat i verkstaden under flera somrar.

Årsskiftet 2004/2005 började vår tekniker (Kent) hos oss. Sist men inte minst fyllde vi på i skaran av duktiga killar med Kennet.

Vår personal har gedigen utbildning och är mycket kunniga inom olika områden.

Service är en viktig del av företaget, vi försöker alltid tillgodose kundens önskemål och hjälpa just dig så fort som möjligt.

Behöver du en lånebil under tiden din egen bil står på verkstaden kan vi hjälpa dig med det helt kostnadsfritt (begränsad tillgång).

Vi kan hjälpa dig med det mesta när det gäller din bil bla. service renovering av automatlådor & 5-växlade lådor, avancerade dieseljobb/ pumpbyte, svårlösta elfel på US-bilar, byte av avgassystem, byte av bromsar, nya däck & fälgar, felsökning, fyrhjulsinställning, nya vindrutetorkare m.m.

Johnnys Eriksson

Johnnys bil & plåt

Johannes väg 13
370 43 Sturkö

Tel: 0455-42857

Fax: 0455-42860

E-mail: johnny@jbop.se

0455-42857
johnny@jbop.se