Café
Catering
Friskvård
Övriga

KBR - Karlskrona Bilbaneracing

Information

För kundträffen, after work, personalfest, teambuilding eller en vanlig prestigefajt med kompisgänget!

Att köra en riktig bilbana med senaste APP-/iPad-teknik är inte som förr. Det är ett nöje som får nio av tio att gå igång och stänga ute det mesta. Helt enkelt en perfekt kombo av analogt och digitalt. Känsla, koncentrationsförmåga, en grym tävlingsinstikt eller bara sugen på skoj och du är kvalificerad för utmaningen. En utmaning där det bara är du själv som avgör om du går i mål. Med flera uppskattade event i bagaget vet vi att detta är en aktivitet för alla. Då menar vi verkligen alla, tjejer och killar, gammal som ung. Passa på att boka en racingupplevelse. Tävla i lag eller individuellt och dra på, kör så mycket du/ni vill och orkar, målinriktad, fort och kontrollerat efter en välplanerad rutt tillsammans med samarbetspartners, kollegor, kunder och vänner.

 

HELHETSLÖSNING
Lite dricka, snacks, en bit mat och ett par timmars racing är aldrig fel. Vi tar hand om både dig tävlingen och bilarna för bästa upplevelse. Välkommen!

 

 

VÅRA PAKET

VÅRA PAKET

2 TIMMAR
Bilbana, introduktion med instruktör & lokal

4 TIMMAR
Bilbana, introduktion med instruktör & lokal

TRACK FRIDAY (AW)
Mer information inom kort.

SPECIALARRANGEMANG
Har du funderingar på upplägg och önskemål utöver våra paket, exempelvis en större cup för hela företaget eller återkommande racingträffar? Hör av dig för offert!

RACING HOS DIG
Att köra bilbana på plats hos dig, inga problem! Vi rekar lokalen, förbereder och riggar racing-stadion på din arbetsplats. Hör av dig för förslag och offert!

 

 

FAKTA

BANAN - 30 meter Scalextric APP Race-uppkopplad bilbana med trådlösa gashandtag samt både TV-monitor & iPad där ni följer racen i detalj - varv, tider & statistik. Tävlingsupplägg efter eget önskemål - kvalrace med cup, turnering alla mot alla eller kör för bästa varvtider, med eller utan depåstop för däckbyte & bränslepåfyllning, du avgör. Alltid instruktör/servicepersonal på plats för guidning, service och support. Vid önskemål även extra funktionär. Diplom till vinnare av race och bästa varvtid.

LOKALEN - Mysig lokal en halvtrappa ner för upp till ca 25 personer med kök, bardisk och barbord. Önskas tilltugg eller något lätt att äta ordnar vi en helhetslösning för dig.

---

BOKA

Slå en signal på 0733 - 30 04 04 eller maila till urban@karlskronakanalen.se

 

Du hittar oss på Facebook!
 

KBR - Karlskrona Bilbaneracing

Järnvägstorget 1
371 34 Karlskrona

0733 - 30 04 04

urban@karlskronakanalen.se
https://www.facebook.com/kbrkarlskrona/

0733 - 30 04 04