Friskvård
Övriga

Laserhuset

Information

Laserkliniken i Karlskrona. Vi utför professionella laserbehandlingar. Vi behandlar många olika typer av hudbesvär och tar även bort tatueringar, hår samt gör NBE 500- och även smärtbehandlingar.

Vad är laser?
Laser är en koncentrerad ljusstråle. Det finns olika laserljus (våglängden på ljuset). Med hjälp av olika typer av laser och IPL kan man ta bort ett stort antal olika hudförändringar och tatueringar med mycket gott resultat. Det behövs olika typer av lasermaskiner för att utföra olika behandlingar. Med en lågpulsad diodlaser behandlar man smärta och inflammatoriska processer mycket framgångsrikt.

Vad är IPL?
IPL är en behandlingsform som består av ett intensivt pulserande ljus. Denna behandlingsform används bland annat till skin rejuvenation, solskadad hud, borttagning av pigmentfläckar, permanent hårborttagning och blodkärl mm. IPL är en säker metod som erbjuder inviduell utformad behandling för just din specifika hudtyp.

En eller flera behandlingar
Beroende på vad man behandlar så behövs det olika många behandlingar för att få ett gott resultat. Du kan arbeta och göra andra dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Vad bör man tänka på
Före dom flesta behandlingar ska man ej sola aktivt på några veckor.

 

Ta kontakt med oss redan idag för konsultation så kan vi berätta hur vi kan hjälpa just dig. Våra konsultationer är alltid kostnadsfria. Här nedan ser du exempel på våra behandlingar.

- Borttagning av tatueringar, födelsemärken, pigmentfläckar, ärr och kärlbristningar

- Permanent hårborttagning

- Skinrejuvenation (hudföryngring)

- Smärtbehandling

- Sårbeandling

 

Länk till vår Facebooksida: https://www.facebook.com/Laserhuset?ref=ts&fref=ts

 

 

0708 - 844 844