Publicerad: Monday 6 February. Uppdaterad: 06/02 16:23
Foto: Visit Karlskrona

Musical Highlights 2017


Annons:

De bästa musikalhitsen får du nu i en show! 2016 gjorde föreställningen succé på Konserthusteatern i Karlskrona och nu kommer den tillbaka i en ny uppdaterad version!

Utvalda musikalstjärnor framför höjdpunkterna från de mest älskade och framgångsrika musikalerna. Hits från "Kristina", "Grease", "Dirty Dancing", "Saturday Night Fever", "Elisabeth", "Lion King", "Starlight Express", "Phantom of the opera", ”West Side Story”, "Cats“ och många andra världsframgångar står på programmet. Upplev de bästa låtarna från de populäraste musikalerna i en enda show och njut av den ena favoriten efter den andra.

Alla deltagande artister tex. Nadja Jägard, Sofia Jonsson från Sverige, Kevin Weatherspoon, Daniel Dodd-Ellis och Dennis LeGree från USA, Mark Daye från Storbritanien och Sabine Neibersch från Österike har redan hänfört publiken i stora musikalproduktioner. De trollbinder med svängig koreografi och extraordinära stämmor i den underhållande musikalvärlden och för besökarna på ett kunnigt sätt genom programmet. Musikal höjdpunkter i marschtakt med starka stämmor och stor närvaro på scen.

Den som uppskattar de olika musikstilar som finns i musikalvärlden kan se fram emot att få uppleva musikalstjärnorna live under en underhållande kväll med härlig sång och kända musikalhits.

Känslosamma ballader att sjunga med till, häftiga popnummer att knäppa till och dramatiska melodier att känna till – allt på samma kväll, i en fartfylld show med äkta ”Musical highlights”.

Tid/Datum: Söndagen den 26 feb, kl 18:00 på Karlskrona Konserthusteater.

Ni kan boka biljetter här.

Pris - 435 krTill Startsidan

Dela adress till notisen: