Friskvård
Hobby/Fritid
Övriga

NATHA Yogacenter

Information

NATHA Yogacenter är en ideell yogaorganisation, som undervisar i Integral Yoga - en intelligent kombination av alla viktiga yogaformer, och har över 40 000 kursdeltagare över hela världen (se HÄR en videopresentation av NATHA).

Yogaundervisningen: Varje lektion varar i två timmar och innehåller teori och praktik. Den teoretiska delen förklarar detaljerat de medicinska, fysiska och andliga effekterna av varje teknik som vi praktiserar. Teorin presenterar också gradvist de esoteriska grunderna för yoga, på ett sätt som är lättförståeligt även för oss i Sverige. Yoga som vi undervisar i förbättrar hälsan, ger emotionell balans och lycka, ökar den mentala kraften, utvecklar din andliga dimension och mycket mer. Våra kurser i yoga bjuder varje vecka på nya tekniker och metoder, under lugna, avslappnande och avstressande yogapass, i praktik och teori (skriftligt material). Du får kompetent vägledning av våra yogalärare, som är internationellt diplomerade, efter en 3-års yogagrundutbildning, och ytterligare en 2-års yogalärarutbildning, som man avslutar med examination och kandidatarbete.

Du behöver inte vara akrobat, vegetarian, tonåring eller intresserad av indisk livsfilosofi för att delta i yogakursen. Du behöver inte heller ha speciell designade "yoga kläder" eller dyr yogamatta. Det räcker med att du är nyfiken och vill ge ditt liv ett nytt innehåll.
Vi startar nya kurser 2 ggr/år, i september och i januari.

Facebook: NATHA Yoga Karlskrona

Byggmästaregatan 1, Långö (bakom gamla mataffären)

Buss nr. 8 (busshållplats Långö)

0455 - 196 93

yoga@natha.se
www.karlskrona.natha.se

 

0455 - 196 93
yoga@natha.se