Tuesday 27 June

Sova med fienden

fåFSnart 23:00.
Ljudet av dörrar som öppnas och stängs ger ljudkuliss åt korridorerna på psykakuten. Utanför hörs Blekingetrafikens sjukhusshuttle, linje 9. I övrigt minimalt med ljud av trafik utanför de röda tegelväggarna. Hur det ser ut utanför vet jag inte. Spärrade persienner i låsta fönster ger bara grått skimmer i rummet. Imorgon ska förhoppningsvis min förbättringskurva fortsätta. Det känns oerhört skönt att ha fått öppna sig och berätta om densjukdomen som jag bär. Jag är bipolär. Men jag kommer att göra allt för att klara av att hantera sjukdomen. Det blir tufft. Men det ska gå. Nu handlar det om två.saker:
Få igångregelbunden sömn och plocka bort de "vänner" som inte accepterar psykisk sjukdom. Personer som inte tycker att vi dom drabbas av dårni själen inte är lika värdefulla som alla andra
Jag gömmer mig inte längre. Nu hör jag det dom läkarexpertisen anser är tätt.
I mitt fall en serie elstötar. Plattor som sätts fast på min kropp och på flera platser kring huvudet. Därefter pumpas stötar in.i mig. Stötar som gör att jag rycker till, får kramper. Hamnar i viss minnessvikt. Det heter ETC och det har hjälpt mig. ETC tillsammans med Litium ska rädda det här. Jag har lovat min älskade dotter att jag ska vinna den här matchen. Det finns ingen tvekan. Tack för att du tog tid att läsa det här. Ta hand om dig.
Nu ska jag sova med fienden.
God natt...