Bloggat - KHK Dam

Publicerad: Thursday 26/12 18:57

Linnea tror på damkronorna och Leif Boork

Laget har nu tagit lite välförtjänt ledighet, men det stoppar oss inte från att bjuda på ett par intervjuer såhär i Juletider.

Vi går in i julledigt med 5 vinster av 9 matcher och 6 omgångar återstår, vad tycker du om lagets insats?
- Jag tycker att lagets insats har varit helt okej, när vi spelar som ett lag och inte stressar så har vi spelat riktigt bra! Senaste matcherna mot HV71 och Hisingen var riktigt bra!

Hur ser du på din egen insats?
- tycker att min egen insats har varit klart godkänd. Senaste matchen var (Linköping borta) var inget vidare men tycker det har gått bra i övrigt.

Favoritmaten på julbordet?
- mormors och farmors köttbullar utan tvekan, de är inga större fel på mammas julskinka heller för den delen!

Hur går det för Damkronorna i OS och varför?
- tror att det kan gå bra för Dam-kronorna i OS, tror att Leif Bork som ny tränare i laget har gjort en del skillnad. Även i den senaste turneringen så gjorde dam- kronorna riktigt bra ifrån sig så hoppas att det tar med sig det både till nästa turnering i Tyskland och till OS!

Om du ser in i framtiden hur kommer det att gå för KHK Dam resterande del av säsongen?
- Om vi fortsätter att spela som vi gjorde mot HV71 och Hisingen så tror jag att resterande del av säsongen kan gå rätt bra! Med fokus på rätt saker och med mindre stress under matcher så kommer det gå fint!

Vad föredrar du, full hockeyhelg eller julledigt?
- En full hockeyhelg under julledigheten är ju aldrig fel!

Varför ska man komma och titta på KHK Dam?
- Man ska kolla på KHK-dam för att vi är ett lag som ständigt utvecklas till det bättre under varje match, vi ger allt och vi är rätt bra på att underhålla både varandra och andra!

Vi önskar en God Jul och ett Gott Nytt År!