Bygg
Entreprenad

Norlux Fönster

Fönster och dörrar från NorLux

Produkter, projektledning och installation
Vi på NorLux Fönster erbjuder våra kunder produkter, projektledning och installation av fönster, fönsterdörrar, ytterdörrar, innerdörrar, skjutdörrar, takfönster, uterum, fasadpartier, takfönster, persienner, plisséer, lamellgardiner och markiser.

Väljer du NorLux Fönster får du fönster och dörrar med hög kvalitet och marknadens bästa prestanda. Produkterna installeras av yrkeskunniga snickare i en sammanhållen montageprocess. Du kommer att ha en kontaktperson från tidpunkten för beställning och hela vägen fram tills dess att fönster och dörrar sitter på plats och kontroll efter montage genomförts. Leveransen och installationen utför vi i möjligaste mån i enlighet med vår Färdigställandeprincip. Allt för att du ska få trygghet i processen, mervärde och en långsiktigt hållbar lösning.

Våra lösningar tål att jämföras.
Vi erbjuder komplett installation och lösningar med specialtillverkade fönster, fönsterdörrar och skjutdörrar enligt dina önskemål. Den bästa lösningen för just ditt hus. Utöver ett brett sortiment av produkter för olika husstilar levererar vi ytterdörrar, takfönster och olika tillval som fönsterbänkar, persienner och plisségardiner. Allt installerat och klart med produkter som har marknadens bästa regntäthet och bästa U-värden. Väljer du till aluminiumbeklädnad kan du välja på flera hundra olika RAL färger utan någon tilläggskostnad.

Fönsterbyte med helhetslösning, hembesök och slutkontroll efter montage.
Alla kunder har olika behov. Vår styrka är just att kunna erbjuda lösningar för olika behov, med utgångspunkt i vårt kvalitativa produktsortiment och våra erfarna snickare. Låt oss genomföra ditt byte så garanterar vi ett smidigt och väl utfört arbete med en av de bästa produkterna som finns att tillgå på marknaden.

Fönsterbyte med prisgaranti
Det kan vara svårt att jämföra olika offerter. Pris och kvalitet på produkter, omfattningen av arbetet, vad som ingår och vad som inte ingår. För oss är det viktigt att du som kund får möjlighet att jämföra äpplen med äpplen när du planerar fönsterbytet. Därför har vi infört en prisgaranti för att hjälpa dig att hitta rätt nivå och lösning för just dina behov. Aktivera vår prisgaranti.

Goda skäl att välja NorLux Fönster
Vi vill att du ska få en hög nivå på produkten redan från början så att du som kund inte ska behöva betala extra för olika viktiga tillval för att få produkten så som du vill ha den. Därför ingår nedan utan extra kostnad på produktpriset på alla fönster i Villa serien:

1. Välj mellan flera hundra olika RAL färger på aluminiumbeklädnaden.
2. Få fönstret måttanpassat.
3. U värde 0,9 som standard (0,7 fast fönster).

Prata därför med oss innan du bestämmer dig!
Med topp klass produkter från Skandinavien, yrkeskunniga snickare samt NorLux prisgaranti har du inget att förlora med att konsultera oss, när du planerar ditt fönsterbyte. Men du har mycket att vinna när du väljer oss.Kontakt:

Norlux AB
Tennvägen 11 A
371 50 Karlskrona
0768 - 17 83 84

0768 - 17 83 84
E-Mail
Hemsida