Bilvård
Övriga

Kasak Bilvården

KASAK (Karlskrona sociala arbetskooperativ) startades hösten 2015. Efter 18 år inom kommunen så va det dags att stå på egna ben och nu kan vi erbjuda vår långa erfarenhet av bilvård till allmänheten.
Det unika med KASAK är att vi kan erbjuda hämtning och lämning av era bilar i mån om tid och avstånd. Det går givetvis bra att lämna och hämta bilen själv.
Ring eller maila för mer info och tidsbokning gällande hämtning o lämning.

Vi tvättar och rengör bilar,in och utvändigt, åt både företag och privata kunder. Vi använder oss av högklassiga medel som hjälper oss att göra din bil riktigt fin o fräsch.

Vi förstår också att många företag inte alltid har tid att släppa iväg sina bilar under ordinarie arbetstid, så därför kan vi, i viss mån, erbjuda tvätt på era företagsbilar även efter ordinarie arbetstid. Kontakta oss via mail eller telefon för mer info gällande detta.

Vi har drop-in varje vardag på båda våra anläggningar, kom förbi så tvättar och/eller städar vi din bil i mån om tid.

Vi erbjuder även olika s.k abonnemang på biltvättar där man betalar per månad. Priser och de olika alternativen om detta finns på vår sida, annars går det bra att maila eller ringa.

Så tveka inte att höra av er eller lämna er bil till oss. Vi har många års erfarenhet av bilvård så er bil hamnar i väldigt goda händer.

Varmt välkomna till nån av våra anläggningar.

Ni hittar oss på Gullbernav 20 i wedeby samt Kolonivägen 72 på gullberna park.

Bokning för privata kunder
KASAK Gullberna park. tel.nr: 0707-594254

Info för företag
Dan Johansson, VD.
Tel nr: 0708-745507
Mail: dan.johansson@kasak.seKontakt:

0708-745507
E-Mail
Hemsida