Livsmedel/Mat
Övriga

Lunnatorp

VI ÄLSKAR FRUKT & GRÖNT!

Våra kunder får just det de vill ha, när dom vill ha det. Våra kunder är allt ifrån restauranger och butiker till, kommuner, landsting, bagerier och storhushåll. Vi har ett komplett sortiment av frukt & grönt där vi gärna följer säsongens grödor, vi vill leverera en kvalitétsprodukt till ett konkurrenskraftigt pris! Vi hjälper gärna er att finna udda & speciella råvaror som du inte kan hitta i vanlig dagligvaruhandel.

Vi är sju medarbetare på Lunnis som alla brinner för den personliga servicen och en exakt kvalité. Varje kund har sina specifika önskemål och eftersom både storlek och behov varierar, ställs det extra höga krav på vår flexibilitet och tillgänglighet.

Vi ser det som vår uppgift att ge varje kund just det de vill ha, på just det sätt som passar dem bäst. Sex dagar i veckan levererar vi varor till nöjda kunder i hela Blekinge.

 

TJÄNSTER
Vi har ett komplett sortiment av frukt & grönt, smått & gott där vi gärna följer säsongens grödor, vi vill leverera en kvalitétsprodukt till ett konkurrenskraftigt pris! Vi hjälper gärna er att finna udda & speciella råvaror som du inte kan hitta i vanlig dagligvaruhandel.

Fruktkorg - Vi har sedan många år tillbaka levererat fruktkorgar till företag och vi vet vilken stor betydelse en fruktkorg kan få i det vardagliga arbetet. Frukt som levereras direkt till din arbetsplats och som gör att alla på jobbet kan njuta av ett nyttigt mellanmål eller en god förmiddagsfrukt.

Produkter - Förutom ett helt komplett sortiment av frukt & grönt har vi även en mängd olika sortiment under vårt tak, bland annat kryddor, förädlade grönsaker & rotsaker, ostar, delikatesser, bär, konserver och mycket, mycket mer. Vi hjälper dig att kunna hålla en hög standard på alla sätt!

 

LUNNIS?
Lunnatorp, Lunnis, Lunnatorparen — Kärt barn har många namn...

Namnet Lunnatorp kommer ifrån orten vid samma namn, just Lunnatorp. Ett litet samhälle i Ronneby Kommun, precis intill Kuggeboda. Där började man under 1900-talets mitt att odla främst tomater. Man hade också en idé om att försörja sig på egentillverkad el, därav egenbyggda vindkraftverk som fanns på gården. Man bestämde sig senare för att utöka och sälja sina produkter till butiker, restauranger, etc. Man flyttade in verksamheten till Trossö i centrala Karlskrona. På den vägen är det…

2006 såldes företaget och har samma ägare sedan dess. Vi var då stationerade på Trossö, intill centralstation. En svår brand 2009 gjorde att vi fick förflytta vår verksamhet en bit utanför centrum, där vi fortfarande bedriver verksamheten med samma anda och arv.

Vi är idag en fullsortimenterad grossist, där huvudsysslan fortfarande är Frukt & Grönt, men som kompletterats med många andra produkter under årens gång. Vi jobbar ständigt med att förbättra och bredda vårt sortiment. Vi vill att våra kunder ska få en bra kvalitativ vara, till marknadsmässigt rätt pris.Kontakt:

Lunnatorp Blekinge AB
Uranvägen 1
371 49 Karlskrona

Tel: 0455-136 10 / 0455-140 70
Fax: 040-20 46 11

E-post: info@lunnatorp.se
Order: order@lunnatorp.se

 

0455-136 10
E-Mail
Hemsida